ons. feb 19th, 2020

Den skjulte historien bak Vatikanet, jesuittene og Malteserordenen

Skrevet av Hans Kristian Gaarder
Vatikanet har utøvd stor innflytelse gjennom århundrene og helt frem til idag. Vatikanets enorme makt har oomfattet langt mer enn det som har med organisert religion å gjøre.

Vatikanets fasade holder på å rakne nå – i takt med stadig nye avsløringer av aktiviteter begått bak tidligere godt beskyttede murer.

Hva er det egentlig som har foregått på innsiden av makt-bastionen Vatikanet gjennom mange år, aktiviteter som åpenbart ligger langt fra Guds ord og Jesus lære?

Den skjulte historien om Vatikanet rommer mye mer enn det som hittil er kommet frem i media, bl.a. viser det seg at mange etterretningsledere, topp-militære og politikere som har vært medlemmer av den mystiske og mektige Malteserordenen.

En gjennomgang av Malteserordenen og Jesuitt-Ordenens roller i løpet av de siste 100 årene setter mange kjente hendelser i et nytt lys, det være seg revolusjonen i Russland, fremveksten av nazismen, Vietnamkrigen, fremveksten av vestlig etterretning og mye annet.

Både pave Francis (som er medlem av jesuitt-ordenen) og jesuitt-generalen Adolfo Nicolas (kjent som Den Sorte Paven) har signalisert at de vil avgå i løpet av året som kommer. Hva er det egentlig som ligger bak en slik oppsiktsvekkende utvikling?

Mye tyder på at 2016 vil kunne bli et viktig år for Vatikanet. Vil en flodbølge av nye og alvorlige avsløringer komme til å bidra til dette?

Hør Hans Kristian Gaarder informere om Vatikanet den 2 Desember i Oslo

Sted:

Eldorado Bokhandel

Torggata 9 A, 0181 Oslo, Norway
Kl. 17 – 19.30
Hvem er Hans Kristian Gaarder: I dag uavhengig forsker med tidligere bakgrunn i det offentlige.

 

Print this entry