tir. feb 18th, 2020

Eks-heksens bekjennelser

Foto: Illustrasjonsbilde

«Jeg kjente ondskapen puste meg i nakken og jeg trodde den skulle rive meg i fillebiter.»
MARIANN MARTINSEN

3 timer daglig som Mariann ba forbannelser over kristne ekteskap, menigheter og ledere.

Jeg var trollkjerringa med staven, sier Mariann Aaby Martinsen (37). Hun snakker i fortid og hun mener det bokstavelig: – Nå kan jeg synge «tett ved siden min går Jesus». Før sa jeg «tett ved siden min går Satan», forteller hun.

HEKS OG SATANIST.
For ifølge Mariann finnes det både hekser og satanister i Norge. Bare i Drammen, der hun bor, finnes det tre satanistkirker. Hun har selv vært leder i både hekseringer og en satanistkirke.

– I hekseringene satt vi i ring på kirkegårder på halloween for å suge opp kraften fra de døde. Satanistkirken, som jeg ble med i senere, er enda mørkere. Der var det tøft å være, sier hun. Der tilba hun Satan direkte. Hvert eneste år reiste hun og andre satanister, hekser og heksemestre på kristne sommerstevner i Norge for å skape frafall.

– Vi noterte ned navn på kristne ledere, som vi tok med tilbake til Satanistkirken. Der leste vi opp navnene og talte forbannelser over livene deres. Vi ba spesielt imot kristne ekteskap og menigheter. Jeg kunne be i tre timer om dagen om dette, forteller hun. Mariann vil utfordre kristne til å bli sterke i bønn.

– Dette skjer over hele Norges land hver eneste dag. Disse menneskene er i kontakt med sterke krefter, så vi kristne må bli bønnekrigere, alle som en. Vi har Jesus og vi har seieren. Og han har bedt oss om å be i Ånden og være utholdende. Hun forteller at på kristne stevner preget av bønn og forbønn, klarte ikke satanistene å være – Der ble Guds nærvær for sterkt. Vi måtte bare gå derfra, sier hun.

– Tror du i dag det var gjenferd du snakket med?

– Nei, jeg trodde jeg snakket med avdøde personer, men i dag vet jeg at de var demoner. Demoner har vandret på jorden siden skapelsen. De kan manifestere seg som avdøde personer. Slik ble mennesker lokket til å tro at jeg som eksmedium hadde kontakt med de avdøde.
Men den gangen trodde Mariann at Gud hadde gitt henne denne gaven. – Jeg takket Gud for at jeg fikk lov til å fungere som en sjelesørger eller psykolog til noe godt for mennesker, mens jeg egentlig ledet dem strake veien til fortapelsen.

ENGLESKOLEN.
Gjennom 20 år drev Mariann med spådomskunst, reikihealing, sjamanisme, rosenkransterapi og var en av lederne for heksekunst og satanisme i Norge. Hun har også vært elev ved Märtha Louises engleskole, Astarte Education. Her snakket hun med engler, men i dag er hun ikke i tvil om hvor englene kom fra.
– Jeg vil i dag karakterisere dem som de falne englene vi leser om i Bibelen. Gud har også sine engler, som skal beskytte og tjene oss. Vi skal ikke ta imot ordrer fra dem eller prate med dem. Så der er det også mennesker som trenger å settes fri. Mariann var også med på å få kjente medier til Norge. Hun var så anerkjent innenfor det alternative miljøet at hun ble tilbudt jobb for et New Age-program på tv kanalen FEM, i regi av TV Norge. To uker Vi før kontrakten skulle signeres, ble hun frelst på et teltmøte utenfor Hønefoss.

VENDEPUNKTET.
I perioden etter teltmøtet i Hønefoss var Mariann plaget av frykt. Da hun bestemte seg for å la seg døpe 26. mars 2011, begynte en kamp hun aldri hadde kjent maken til.

– Det luktet svidd i hele hjemmet mitt. Skapdører slo av seg selv. Vannglass ble kastet av kjøkkenbenken. Jeg kjente ondskapen puste meg i nakken og jeg trodde den skulle rive meg i fillebiter. Jeg så en forferdelig demon med et stygt gap. Jeg satt og leste Bibelen i fire timer. Til slutt klarte Gud å nå inn til meg.
For Mariann ble dåpen en redning. Etter den dagen har demonenes grep sluppet taket.

– For mitt vedkommende måtte jeg omvende meg fra mye. Noe inni meg var ikke villig til å gi slipp på det gamle. Jeg trodde en stund at jeg kunne få litt av begge deler. Jeg trodde jeg kunne sitte og fylle meg med skrekkfilm eller Åndenes makt, samtidig som jeg ville ha Guds velsignelser i livet. Først da jeg ble desperat og lot meg døpe, hørte Gud bønnen min og hjalp meg.

ÅNDELIG ÅPENHET.
Det har vært vanskelig for Mariann å tenke på alle hun kan ha ført vill.

– Det har vært vondt å lure på om noen av dem jeg snakket med som medium, har fått møte Jesus. Dette er mennesker som egentlig trengte å høre om ham, og ikke nære seg av demoner. Mariann mener nordmenn stort sett er søkende og åpne for evangeliet.

– Det er egentlig Jesus de søker, og ikke sine avdøde. Derfor trenger vi kristne å reise oss opp og si sannheten. Vi må gå på alternative messer og ta til motmæle.
Jesus er ikke en kjærlighetsfyr fra Østens mystikk, han er frelseren som de søker. Og all helbredelse som ikke herliggjør Jesus, henter krefter fra avgrunnen, sier hun.

FANT SEG SELV.
I dag er Mariann gift med Terje Martinsen som blant annet reiser rundt i Norge og evangeliserer sammen med et team. Han traff Mariann midt i hennes karriere innenfor det alternative og begynte å så Guds ord inn i henne. Resten er historie. De er med i en baptistmenighet på Konnerud utenfor Drammen. I dette fellesskapet har hun opplevd sann helbredelse.

– Mange spør hvordan jeg kunne gi meg over til Satan, men jeg var så full av hat og bitterhet at jeg ikke så lys. Mennesker hadde aldri vært gode mot meg, så hvorfor skulle jeg være gode mot dem?

Alle som har sett programmet «Åndenes Makt» på TV Norge vet hva et medium er. Mariann var et slikt medium, eller såkalt clairvoyant. I 16 år reiste hun landet rundt for å hjelpe mennesker med å komme i kontakt med avdøde slektninger. Hun kunne gjenkalle nøyaktige opplysninger som hun ikke hadde forutsetninger for å vite, og for dette tjente hun drøye 40.000 kroner i måneden. Samtidig som jeg var dypt deprimert, følte jeg at noe godt kalte på meg.

Møtet med menigheten har vært en sterk opplevelse for Mariann.
– Her møtte jeg mennesker jeg hadde oppført meg skammelig mot. De ga meg ingen ting annet enn kjærlighet og omsorg tilbake. Jeg fikk lov å være Mariann med fortiden min, jeg fikk lov å være en ny skapning i Jesus Kristus, avslutter hun.

SATANISME
Det finnes to hovedformer: Teistisk satanisme og filosofisk satanisme.
Teistiske satanister er religiøse, og tilber Satan som en kraft eller skapning.
Filosofisk satanisme er ateistisk og fokuserer på egoet framfor en guddom.
I følge anslag fra Asbjørn Dyrendal ved NTNU finnes et par hundre aktive filosofiske satanister i Norge.
Antallet mennesker som har vært i kontakt med djevel dyrking gjennom okkultisme, trolldom og heksekunst er langt høyere, og vanskelig å fastslå.

Print this entry